Ring oss: 40641182
Meny

Guide for kjøp av Xpole stang

Hvilken stang skal jeg kjøpe? Med en rekke forskjellige materialer og størrelser kan det være vanskelig å vite hvilken stang man skal velge. Med denne guiden føler du deg forhåpentligvis mye mer sikker når du kjøper din første stang.

STØRRELSER
Vi selger stenger i 40mm og 45mm i diameter. 45mm er standardmål og også den størrelsen som blir brukt mest, både i studio, til hjemmebruk og omtrent alle konkurranser. Noen foretrekker stenger på 40mm f.eks. hvis man har små hender. Vi anbefaler at du kjøper den størrelsen du er vant til å trene på, og som du vet fungerer bra for deg.

MERKE
Hos oss kan du kjøpe stenger både fra Xpole (England) og Lupit pole (Slovenia). Selv om det er samme materiale så kan grepet være forskjellig for ulike merker, derfor er det lurt å velge et merke du kjenner til og vet du har bra grep på. Liker du f.eks. stengene du trener på fra ditt studio så anbefaler vi at du kjøper den samme stangen, hvis ikke, kanskje et annet merke kunne passet deg bedre.

MATERIALER (gjelder for X-pole)
Chrome – Stål stang med krom belegg.
Industriens standard type og en bra allmennbrukelig stang som passer for alle nivåer. Høy kvalitets stål stang er belagt med krom og polert til en fin overflate.

Stainless Steel – Høy polert stang av rustfritt stål.
Et supert alternativ til Chrome eller Brass og er veldig slitesterkt. Stainless steel stenger er polert til en speilblank overflate. Også bra for dansere med nikkel allergi og ideal for kommersielle omgivelser som studio/gym med mange dansere!

Brass – Fri fra nikkel.
Passer bra i varmere klima da greps faktoren øker med den omgivende temperaturen, samt et perfekt valg for dansere med nikkel allergi. 

Titanium Gold – Stål stang med krom belegg som er elektrisk behandlet for å gi en overflate i gull med ekstra grep.

Powder Coat (svart, hvit & rosa) – Fri fra nikkel.
Stål stenger forseglet med ett tørt pulver som er påført gjennom elektrisitet, og deretter varme behandlet. Passer bra for de som sliter med grep på standard metall stenger. Høy greps faktor! Finnes i svart, hvit og rosa!

Silicone (svart & rosa) – Fri fra nikkel.
Stål stang med et 5mm tykk silikon lager limt på stangens overflate. Den ultimate stangen for godt grep! Minimal hudkontakt er nødvendig. Denne stangen er kun tilgjengelig i 45mm i diameter. Silikon stang er ikke passende for drops eller noen form for statisk dynamisk spins e.l.

Gratis frakt i Norge på lagerførte ordre over 2000kr!