Ring oss: 40641182
Meny

Guide for kjøp av Pleaser sko

Pleaser USA – verdens ledende leverandør i eksotisk danse sko!

På denne siden finner du nødvendig informasjon om størrelser, material, kvalitet, ulike typer av sko og Pleaser USA’s egne kolleksjoner.


STØRRELSER
Dersom du ikke har sko fra før eller er sikker på din størrelse, kan du begynne med å sjekke lengden på foten din og skoen du ønsker å kjøpe. Du finner lengden i CM for hver sko størrelse under «Tilleggsinformasjon» på produktsidene, husk å legge på noen MM ut fra lengden på foten din for at skoen ikke skal bli for trang. Noen velger også å gå ned en størrelse på en del sko grunnet hvordan dem vier seg etter en del bruk, spesielt dersom du skal ha sandal sko og er mellom 2 størrelser.

Hvordan måle foten?
Plasser hælen din mot en vegg og mål den lengste delen av foten, fra hælen til stortåen.

 
TIPS & TRIKS


DESIGN & KOLLEKSJONER
De 8 hoved kolleksjonene (KISS, DELIGHT, ASPIRE, SKY, ADORE, RADIANT, XTREME OG FLAMINGO) konsentrerer seg på 6, 7 og 8 inch skor.

For 6 inch standard kolleksjonen finnes det 3 typer sko:

For 7 inch standard kolleksjonen finnes også 3 typer sko:
For 8 inch standard kolleksjonen finnes det 2 typer sko som forlenger RADIANT og ASPIRE’s plattform og fot vinkel.
MATERIALE & KVALITET

Hvordan stiller seg Pleaser USA høyt over konkurrentene sine?
Altomfattende stil, kvalitet og komfort gjør disse eksotiske danseskoene en klar leder overfor konkurrentene av flertallet grunner.

Vi er alltid tilgjengelig på telefon dersom du ønsker en liten samtale for å hjelpe deg velge riktig størrelse. Kontakt oss på 40641182.

Gratis frakt på lagerførte ordre over 1500kr!