Ring oss: 40641182
Meny

Kjøpsbetingelser og vilkår

Bestilling og bekreftelse
For å handle hos oss må du være over 18 år. Når du skal gjennomføre en bestilling på nettsiden kommer du til å bli bedt om å gi oss visse personopplysninger. Du bekrefter at de opplysninger som du gir er korrekte og fullstendige, og at du har ansvaret for uriktige opplysninger du har oppgitt. Når du bekrefter bestillingen godkjenner du vilkårene og det oppstår en bindende avtale mellom deg som kunde og Unicorn poleshop. Du vil automatisk motta en ordrebekreftelse samt leveranse bekreftelse pr. epost til din registrerte epost-adresse. Varer plukkes først og fremst fra lager, men også fra butikk. Varer fra butikk kan ha blitt prøvd på.

Dropshipping
LUPIT POLE og XPOLE sine produkter selges gjennom Dropshipping. Varene sendes direkte til kunde fra produsenten i Slovenia og England, og disse forvares ikke på vårt lager i Norge. Ved bestilling av våre fysiske produkter i tillegg til dropshipping, sender vi våre varer umiddelbart, og dropshipping produktene vil leveres innen 1-3 uker. Ved bestilling av Xpole vil kunden også motta en tollfaktura med moms.

Forhåndsbestilling
Gjennom vår nettbutikk kan du forhåndsbestille produkter fra våre leverandører som ikke lagerføres i vår nettbutikk. Du bestiller gjennom å sende oss en epost med link til produktet, størrelse og farge samt hvis du ønsker varen sendt hjem eller hente selv i vår polebutikk. Du vil motta totalpris og bestillingen er bekreftet etter at din betaling er gjennomført. Du får beskjed når forsendelsen ankommet vår butikk og din bestilling sendes ut. Forhåndsbestilling er et bindende kjøp hvor angrerett eller retur/bytte ikke er godtatt.

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, produktendringer, prisjusteringer og fargeavvik samt at vi eventuelt blir utsolgt. Vi forbeholder oss retten til å avvise/kansellere bestillinger i tilfeller der priser eller tilbud er feilaktig angitt.

Betaling
Vi bruker følgende betalingsmåter: VISA/mastercard, Paypal, Klarna og Vipps. Du kan legge inn bestillingen på nettsiden døgnet rundt, varene plukkes normalt samme dag.

Ved kjøp med kredittkort, vil beløp reserveres ved bestilling og kortet ditt blir belastet når vi sender din ordre.

Kansellering av bestilling
Du kan kansellere/avbryte din bestilling helt fremt til den sendes ut. Når du mottatt bekreftelse at bestillingen er på veg, vil det være for sent for kansellering og du må vente til du mottar pakken for å sende den i retur. Ved dropshipping kan leverandøren sende ut varen tidligere enn vi får tilsendt bekreftelse med sporing, derfor er det viktig å gi beskjed om kansellering så raskt som mulig.

Gavekort & verdikupong
Gavekort kan innløses kun én gang i forbindelse med en bestilling, og innenfor angitt tidsrom. Ved tilfeller hvor vi har kampanje og kunde i tillegg har egen rabattkode kan kun én kode brukes av gangen. Verdien av gavekortet kan ikke betales ut i kontant, gavekort kan heller ikke brukes for å kjøpe nytt gavekort. Gavekort eller verdikupong vil ikke refunderes dersom noen eller alle produktene returneres.

Dersom du benyttet en verdikupong ved gjennomføring av en ordre og, som følge av din kansellering, den totale verdien av ordren er lavere enn eller lik verdien på verdikupongen, forbeholder vi oss retten til å belaste deg med den opprinnelige prisen på varen(e) du beholder.

Frakt og priser
Normal leveringstid er mellom 1-4 arbeidsdager etter at vi har mottatt din bestilling (gjelder ikke dropshipping). Vi leverer kun innen Norge. Vi benytter en vektbasert enhetspris for frakt på kr. 69,- (opp til 0,69kg), kr. 149,- (0,7-5kg), og kr. 299 for spesial pakker over 5 kg, uavhengig av størrelse. Vi har gratis henting i vår butikk etter avtalt tidspunkt.

Vi bruker Bring/posten som samarbeidspartner for logistikk i Norge. Varene leveres normalt med Bring direkte i din postkasse eller til nærmeste postkontor. Varepakker som anses å være for stor for postkasse leveres til ditt nærmeste utleveringssted og du får en SMS-varsling.

Levering til utland
Vi leverer også til Sverige og Danmark, varene sendes med Bring/posten og leveres til ditt nærmeste hentested. Frakt til utlandet har en fastpris på 449kr. Vi jobber med å få til en bedre fraktavtale, imidlertid anbefaler vi at du bestiller sammen med en venn for å dra ned på frakt kostnaden. Du vil motta ekstra faktura på toll og moms som beregnes ved import til mottakerens land. 

Alle pakker ligger på utleveringsstedet i 14 dager før de returneres til oss. Uavhentet pakke omfattes ikke av angreretten. For pakker som ikke hentes påløper en avgift som for tiden er på kr. 299,-. Dette tilsvarer de kostnadene det medfører for oss å sende pakken og motta den i retur. Å krysse av for ”nektet mottatt” for å returnere pakken er ikke en tillatt praksis og pakken regnes da som uavhentet, med påfølgende gebyr.

Reklamasjon
Ved eventuell reklamasjon eller klager, send oss en epost til post@unicornpole.no med grunnlag for reklamasjonen, samt hvilken ordre det gjelder. Unicorn poleshop forholder seg til reklamasjonsrettigheter på linje med lovgivning for norsk forbrukerkjøp.

Endringer i vilkårene
Unicorn poleshop forbeholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene ved behov, alle endringer av vilkårene vil oppdateres på nettsiden.

Gratis frakt på lagerførte ordre over 1500kr!