Ring oss: 40641182
Meny

Om oss

Unicorn poleshop åpnet i september 2017, og holder til midt i Strømmen sentrum, 10 min nor om Oslo. Butikken tok fart allerede fra starten av, og består i dag av et stort sortiment med alt du trenger til din pole trening! Vi fører klær fra flere populære pole-merker, over 50 typer sko, grepsprodukter og mye tilbehør. Vi fører også klær for menn, og tilbyr forhåndsbestilling dersom du ønsker at vi tar inn utvalgte produkter fra våre leverandører. Gjennom oss kan du også bestille alle type stenger o aerial utstyr via dropshipping fra både Xpole og Lupit pole!

Unicorn poleshop fokuserer på å tilby et bredt utvalg av produkter i forskjellige stiler, med god komfort og høy kvalitet. Vi jobber stadig med å finne flere og bedre leverandører, samt oppdatere butikken med nye produkter for å få en jevn strøm med spennende og lekre nyheter.
Vi har rask levering og sender bestillinger til hele Norge. I tillegg leverer vi nå også til nabolandet Sverige!

Diana Nodland

 

Butikkens ansatte
Nettbutikken drives av Diana Nodland (30), som også er eier og grunder av Unicorn pole studio på Strømmen. Diana er oppvokst i Sverige og flyttet til Norge rett etter videregående i 2011. Diana startet med pole i 2015, og fra 2016 til nå har hun deltatt aktivt i konkurranser med gode plasseringer både nasjonalt og internasjonalt. Hun åpnet sin egen pole studio mars 2017, og 6 måneder senere kom selve nettbutikken.

Butikken har nylig fått en ny medarbeider, Mia Winderen (25), som har lang erfaring innen mange forskjellige dansestiler. Hun har undervist pole i London i 5 år, og flyttet så tilbake til Norge for å fortsette sin karriere. Hun hjelper til med å administrere nettbutikken, sosiale medier og sende ut pakker. 

Sponsing
Unicorn poleshop sponser Norske pole konkurranser og workshops arrangert av Norges pole sport forbund. I tillegg tilbyr vi rabatter til nye kunder, studio eiere og vi har alltid gratis frakt i Norge ved bestillinger over 1500 kr.

Tilbud for studio eiere
Vi gir 15% rabatt til alle som eier et pole eller aerial studio! Hos oss kan du opprette et studio eier konto, hvor du får tilgang til en rabattkode som gjelder for hvert kjøp. Her kan elevene dine bestille sammen med deg, slik at de også får benyttet seg av tilbudet.

Gratis frakt i Norge på lagerførte ordre over 1500kr!