Ring oss: 40641182
Meny

Om oss

Unicorn poleshop åpnet i september 2017, og holder til på Jessheim 30 minutter nor om Oslo. Butikken tok fart allerede fra starten av, og består i dag av et stort sortiment med alt du trenger til din pole trening! Vi fører klær fra flere populære pole-merker, over 40 typer sko, grepsprodukter og mye tilbehør. Vi fører også klær for menn, og tilbyr forhåndsbestilling dersom du ønsker at vi tar inn utvalgte produkter fra våre leverandører.

Vi har rask levering og sender bestillinger til hele Norge! Gjennom oss kan du også bestille alle type stenger o aerial utstyr via dropshipping fra både Xpole og Lupit pole!

Butikkens eier
Nettbutikken drives av Diana Nodland (29), som også er eier og grunderen av Unicorn pole studio på Jessheim. Diana startet med pole i 2015, og fra 2016 til nå har hun deltatt aktivt i konkurranser med gode plasseringer både nasjonalt og internasjonalt. Hun åpnet sin egen pole studio mars 2017, og 6 måneder senere kom selve nettbutikken.

Unicorn poleshop fokuserer på å tilby et bredt utvalg av produkter i forskjellige stiler, med god komfort og høy kvalitet. Vi jobber stadig med å finne flere og bedre leverandører, samt oppdatere butikken med nye produkter for å få en jevn strøm med spennende og lekre nyheter.

Sponsing
Unicorn poleshop sponser Norske pole konkurranser og workshops arrangert av Norges pole sport forbund. I tillegg tilbyr vi rabatter til ny kunder, pole og aerial studio og har alltid gratis frakt ved bestillinger over 1500 kr.

Gratis frakt på lagerførte ordre over 1500kr!