Ring oss: 40641182
Meny

Om oss

Unicorn poleshop åpnet i september 2017, og holder til midt i Strømmen sentrum, 10 min nord om Oslo. Butikken består i dag av et stort sortiment med alt du trenger til din trening. Vi fører klær fra flere populære pole-merker, over 50 typer sko, grepsprodukter og tilbehør. Vi tilbyr forhåndsbestilling dersom du ønsker å bestille spesifikke produkter fra våre leverandører, du kan også bestille stenger og aerial utstyr fra Xpole og Lupit pole!

Unicorn poleshop fokuserer på å tilby et bredt utvalg av produkter i forskjellige stiler, med god komfort og høy kvalitet. Vi jobber stadig med å finne flere og bedre leverandører, samt oppdatere butikken med nye produkter og spennende nyheter.
Vi har rask levering og sender bestillinger til hele Norge samt utland.

Diana Nodland

 

Butikkens ansatte
Nettbutikken drives av Diana Nodland (31), som også er eier og grunder av Unicorn pole studio på Strømmen. Diana er oppvokst i Sverige og flyttet til Norge rett etter videregående i 2011. Diana startet med pole i 2015, og fra 2016 har hun deltatt aktivt i konkurranser både nasjonalt og internasjonalt. Hun åpnet sitt eget pole studio i mars 2017, og 6 måneder senere kom selve nettbutikken. Diana er også styreleder i Norges Pole & Aerial Forbund.

Ina Langdalen (22), har trent aktivt som elev hos Unicorn pole studio siden sommeren 2021. Hun har tidligere drevet med blant annet Freestyle, hiphop og disco dans, og liker seg veldig godt i dansemiljøet. Hun hjelper til med å administrere nettbutikken, sende ut pakker, håndtere henvendelser og tar over ansvaret når Diana er borte.

Sponsing
Unicorn poleshop sponser Norske pole konkurranser og workshops arrangert av Norges Pole & Aerial Forbund. I tillegg tilbyr vi rabatter til nye kunder, studio eiere smt har gratis frakt i Norge ved bestillinger over 1500 kr.

Tilbud for studio eiere
Vi har et godt tilbud til deg som eier et pole eller aerial studio! Hos oss kan du opprette en konto i vår nettbutikk, hvor du får tilgang til rabatt koder som gjelder for hvert kjøp. Her kan elevene dine bestille sammen med deg, slik at de også får benyttet seg av tilbudet. Kontakt oss for å motta tilbudet.

Gratis frakt i Norge på lagerførte ordre over 1500kr!