Ring oss: 40641182
Meny

Retur & bytte

Angrerett er kun gyldig ved kjøp i nettbutikken og ikke i vår fysiske butikk hvor kunde har mulighet å prøve klærne før kjøp. Fremvisning av kvittering eller bekreftelse på bestilling er påkrevd.

Krav for benyttelse av angrerett:

Varen må sendes til følgende adresse.
Unicorn poleshop
Strømsveien 80
2010 Strømmen

Bytte et produkt
Ønsker du å returnere til vår nettbutikk vil din retur bli registrert og du må selv legge inn en ny ordre for å få tilsendt en annen størrelse eller produkt. Du er ansvarlig for returkostnader samt selve sendingen inntil den ankommet vår adresse, opprinnelig frakt refunderes ikke. Vi anbefaler at du sender pakken med sporing for å unngå at den eventuelt kommer bort under transport. Returer behandles vanligvis innen 48 timer fra vi har mottatt varene. Refusjon tar 2-7 ukedager fra returen har blitt behandlet, merk at behandlingstiden kan ta noe lenger tid ved høytider sånn som jul/påske.

Krav for godkjenning av returnerte produkter
Klær og sko kan prøves på, men må ikke være synlig brukt eller vasket. Produktene må ha originale merkelapper og originalemballasje. Vennligst påse at klær prøves med underbukser, samt at dem ikke ødelegges av sminke/deodorant. For sko anbefaler vi at du prøver dem på litt mykere underlag for å unngå riper ved eventuell retur.

Grepsprodukter, polecleaners og strømper godtas ikke i retur.

Dropshipping
Alle stenger og aerial utstyr (produkter fra Xpole & Lupit pole) må være i helt nytt tilstand og akkurat i samme stand som den ble mottatt. Varen må ha original emballasje og ikke være brukt eller montert. Kontakt oss før disse varene skal sendes i retur! NB: retur fra utland må merkes tydelig med «RETUR» på dokumentasjon som sendes med pakken for å unngå ekstra tollgebyrer. 

Reklamasjon
Ved tilfelle hvor det har oppstått et problem med din ordre ber vi deg kontakte oss innen 7 dager fra du har mottatt din bestilling. Send epost til post@unicornpole.no med tydelige bilder og beskrivelse på skaden/produktet, sammen med fullt navn og ordre nummer. Vi gjør vårt beste for å løse problemet raskest mulig og til din fornøyelse.

Gratis frakt i Norge på lagerførte ordre over 2000kr!