Ring oss: 40641182
Meny

Tips & triks for Pleaser sko

Pleaser USA – verdens ledende leverandør i eksotisk danse sko!

På denne siden finner du nødvendig informasjon om størrelser, material, kvalitet, ulike typer av sko og Pleaser USA’s egne kolleksjoner.


STØRRELSER
Dersom du ikke har sko fra før eller er sikker på din størrelse, så anbefaler vi at du ringer oss så kan vi forklare hvordan de ulike skoene er i størrelsen. Det er nemlig litt forskjell mellom boots, sandaler med gjennomsiktige stropper og de med farget stropper. I tillegg kan boots med høyere platå oppleves bittelitt løsere en lavere sko. Noen velger også å gå ned en størrelse på en del sko grunnet hvordan dem vier seg etter en del bruk, spesielt dersom du skal ha sandal sko og er mellom 2 størrelser.

 
TIPS & TRIKS


DESIGN & KOLLEKSJONER
De 8 hoved kolleksjonene (KISS, DELIGHT, ASPIRE, SKY, ADORE, RADIANT, XTREME OG FLAMINGO) konsentrerer seg på 6, 7 og 8 inch skor.

For 6 inch standard kolleksjonen finnes det 3 typer sko:

For 7 inch standard kolleksjonen finnes også 3 typer sko:
For 8 inch standard kolleksjonen finnes det 2 typer sko som forlenger RADIANT og ASPIRE’s plattform og fot vinkel.
MATERIALE & KVALITET

Hvordan stiller Pleaser USA seg høyt over konkurrentene sine?
Altomfattende stil, kvalitet og komfort gjør disse eksotiske danseskoene en klar leder overfor konkurrentene av flertallet grunner.

Vi er tilgjengelig på telefon dersom du ønsker en liten samtale for å hjelpe deg velge riktig størrelse. Kontakt oss på 40641182.

Gratis frakt i Norge på lagerførte ordre over 2000kr!